2009

Οκτώβριος 31 - Νοέμβριος 1

Πανελλήνιες διακρίσεις για τον Α.Σ. Νικόμαχο


Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που έγινε στην Ορεστιάδα στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου οι αθλητές Χρηστάκης Βαλάντης και Βογιατζή Αγγελική κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο με καταπληκτική απόδοση . στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν επίσης και οι Γκαγιάνης Σάββας και Ζηργάνος Δημήτρης οι οποίοι κατέκτησαν την πέμπτη πανελλήνια θέση καθώς και οι Ζουμπόδης Αντώνης και Βογιάτζης Δημήτρης οι οποίοι τερμάτισαν ένατοι στην τελική κατάταξη .
Mια εβδομάδα πιο νωρίς είχε διοργανωθεί το πανελλήνιο κύπελλο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής όπου η συμμετοχή των αθλητών πέρασε κάθε προηγούμενο και έφτασε στους 1300 να αγωνίζονται σε όλες τις κατηγόριες από παίδων-κορασίδων έως και ανδρών-γυναικών . εκεί ο νικόμαχος βόλου κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Χρηστάκη Βαλαντη και τρία χάλκινα με τους Τσούτσα Γιώργο , Ζουμπόδη Αντώνη και Μάνου Χρύσα .
Να αναφέρουμε επίσης πως όλοι οι οποίοι ασχολούνται με το άθλημα χαίρονται ιδιαίτερα με την απόφαση της επιτροπής μεσογειακών αγώνων να συμπεριληφθεί το ταεκβοντο στο πρόγραμμα των μεσογειακών αγώνων που θα γίνουν στο Βόλο και Λάρισα το 2013 και έτσι οι κάτοικοι και αθλητές της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά υψηλό αγωνιστικό επίπεδο . Ευχή όλων είναι να υπάρχουν Βολιώτες αθλητές στην εθνική ομάδα .
Tο Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές Τόρης Παύλος και Δημήτρης εύχονται συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές .
Στη φωτογραφία, οι διακριθέντες αθλητές με τον προπονητή τους Τόρη Δημήτρη.