2010

Φεβρουάριος 28

Icon 01

Headline

Σταθερά στους καλύτερους συλλόγους της κεντρικής Ελλάδας ο Α,Σ Νικόμαχος Βόλου αφού κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να στεφθεί τρίτος σύλλογος στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδος που έγινε στην Καρδίτσα στις 28 Φεβρουάριου. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 280 αθλητές από σωματεία της κεντρικής Ελλάδος, και ο Α.Σ Νικόμαχος κατέκτησε 12 χρυσά 5 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια .
Συγκεκριμένα:
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:
Τσοὐτσας Γιώργος (και εφήβων και ανδρών), Βογιατζἠ Αγγελική, Τίγκας Γιώργος, Λημνιώτη Μαρία-Ζώη, Ζουμπόδης Αντώνης, Καρασμανόγλου Ναυσικά, Γκαγιάνης Σάββας, Ζούπης Δημήτρης, Μάνου Χρυσάνθη, Κουτσιμπέλλα Στέλλα, Γιαννούλης Στέλιος.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι:
Σαραντοπούλος Χρήστος, Νικολακόπουλος Χρήστος, Τσαμασιώτης Χρήστος, Ζουμπόδης Αντώνης και Παπαδόπουλος Νίκος
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι:
Γαρυφάλλου Αντώνης, Γιαννούλης Στέλιος και Χρηστάκης Αλέξανδρος.
επίσης αγωνίστηκαν και οι Βογιατζής Δημήτρης, Ζηργάνος Δημήτρης, Πέτσης Λάμπρος, Παπαδημητρίου Γιάννης, Κότσι Χρήστος, Κιοσσέ Κερασία, χωρίς όμως να καταφέρουν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται πάντα επιτυχίες για όλους.Φεβρουάριος

Icon 01

Headline

Χρυσά και 3 χάλκινα για τον Nικόμαχο
Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη γενική κατάταξη στην κατηγορία εφήβων γύρισε από το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ταεκβοντο ο σύλλογος "Νικόμαχος Βόλου".
Πιο συγκεκριμένα οι δυο έφηβοι αθλητές του Χρηστάκης Βαλάντης στην κατηγορία -51 και Τσούτσας Γιώργος στην κατηγορία -55 , οι οποίοι αγωνίστηκαν τον Ιανουάριο στις προκρίσεις για την ολυμπιάδα νέων ,κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο μετά από συνολικά 5 αγώνες που δώσανε με αθλητές συλλόγων της βόρειας Ελλάδας . αξίζει να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 105 σωματεία με περίπου 600 αθλητές . στην κατηγορία εφήβων -63 ο Σαραντόπουλος Χρήστος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αφού έχασε στον χρυσό πόντο .Στους παίδες ο Γκαγιάνης Σάββας μετά από ένα καταπληκτικό παίξιμο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας με ένα πόντο διαφορά μόνο από τον αντίπαλο του . η πρωταθλήτρια στις κορασίδες Αγγελική Βογιατζή κατέκτησε και αυτή το χάλκινο μετάλλιο και θα μπορούσε να είχε πάει ακόμη καλύτερα αν βρισκόταν σε καλύτερη μέρα .Με τον σύλλογο αγωνίστηκαν και οι Πέτσης Λάμπρος , Βογιατζής Δημήτρης , Ζηργάνος Δημήτρης ,Παπαδημητρίου Γιάννης , Χρηστάκης Αλέξανδρος αλλά όλοι αποκλείστηκαν από τα μετάλλια και ήταν άτυχοι ενώ η απόδοση τους ήταν πολύ καλή. Επόμενοι αγώνες προετοιμασίας και οι τελευταίοι της χρονιάς το κύπελλο στην Αθήνα. 


Το Δ.Σ. και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια.Οκτώβριος 23,24

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Στο Διεθνές πρωτάθλημα που έγινε στη Βουλγαρία, ο Χρηστάκης Χρυσοβαλάντης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Μάνου Χρυσάνθη το ασημένιο.Οκτώβριος 30,31

Icon 01

5 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 4 ΧΑΛΚΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΝΙΚΟΜΑΧΟ ΒΟΛΟΥ

Στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος , που έγινε στη Χαλκίδα στιs 30/31 Οκτωβρίου , συμμετείχε με 14 αθλητές τηs αγωνιστικής ομάδας ο "Νικόμαχος". Οι αθλητές είχαν μια καλή απόδοση στην πλειοψηφία τους και ο συλλογος κατάφερε να κερδίσει 5 χρυσά , 1 ασημένιο , και 4 χάλκινα μετάλλια .Πιο συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια πήραν οι ΛΗΜΝΙΩΤΗ Μαρία-Ζωή , ΜΑΡΤΙΟΥ Σοφία , ΠΕΤΣΗΣ Λάμπρος , ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Δημήτρης και ΖΗΡΓΑΝΟΣ Δημήτρης . Ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος και χάλκινα μετάλλια πήραν οι ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αγγελική , ΚΟΤΣΙ Χρήστος , ΛΟΥΚΑΣ Αντώνης και ΤΙΓΚΑΣ Γιώργος . Στο πρωτάθλημα αυτό αγωνίστηκαν και Γκαγιάννηs Σάββαs , Ζούπηs Δημήτρης , Παπαδημητρίου Γιάννης και Τσαμασιώτης Χρήστος χωρίς να καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο . Eπομενος στόχος όλων των αθλητών είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Αθήνα . Πριν από αυτό όμως θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο κύπελλο το οποίο είναι ένα άλλο καλό τεστ για να προετοιμαστούν για αυτό. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους προπονητές Τόρη Παύλο και Δημήτριο καθώς και τους αθλητές για τις νίκες.Νοέμβριος 26,27,28

Icon 01

3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΝΙΚΟΜΑΧΟ ΒΟΛΟΥ

Στο πανελλήνιο κύπελλο που έγινε στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο του ολυμπιακού χωριού την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 26,27,28 Νοέμβριου κατάφεραν να διακριθούν οι αθλητές του συλλόγου που παίζουν στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων.Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διάρκειας 3 ημερών με συμμετοχή άνω των 1500 αθλητών που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία ταεκβοντο, είναι πρωτάθλημα προετοιμασίας αθλητών για τα πανελλήνια πρωταθλήματα τους. Από τον Α.Σ. Νικόμαχο 3 αθλητές κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο αφού έπαιξαν από 5 αγώνες ο κάθε ένας μαζί με τον τελικό.
Συγκεκριμένα οι αθλητές είναι :
Χρηστακης Χρυσοβαλαντης -55 εφήβων
Σαραντοπουλος Χρήστος -68 εφήβων
Μαρτίου Σοφία -52 νεανίδων
στη συνέχεια έχει άλλο ένα πρωτάθλημα προετοιμασίας και μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων που θα γίνει τέλος Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

MASTER JEONG HOON CHOI /strong>

Icon 01

ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ Ο MASTER JEONG HOON CHOI ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ.